1.10.2007 г., 11:49 ч.

* * * 

  Поезия
339 0 0

          









 
                     Щом се запознахме, любов ме оэари
                     и сякаш Бог с надежда ме дари,
                     че мога твойте устни да целувам
                     и щом те видя да ти се любувам.

© Димитър йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??