7 feb 2008, 8:51

* * * 

  Poesía
600 0 1
 

Твърде добър за ада.

Твърде лош за рая.

Демон без рога.

Ангел без крила.

Отхвърлен, скитам се сега,

без път, без цел и в самота.

За минутка обич

моята душа те моли.

И с твоя помощ

път да си намери.

Но ти не идваш.

Пак хладна е нощта.

И изгасва последната надежда,

а с нея гасне и моята искра.

© Павел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е чудесно,поздравявам те най-сърдечно.И си вземам думите обратно за твоите стихове.
Propuestas
: ??:??