24 mar 2020, 7:24

*** 

  Poesía » Filosófica
320 0 0

Къщичка за птици събира

множественото число на 

вяра.

 

Настанена обич срича

пълнозвучни редки

фрази.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??