4 oct 2012, 14:19

* * * 

  Poesía » De amor
480 0 1

Упорита и стара,

посивяла от думи,

тежка като проклятие, 

страшна като безумие,

омотана във дрипи

все безпътна се скиташ.

Бедна, гладна и трудна,

на одумки си сита.

Закъсняла и смешна,

неприлично игрива,

и презряна, и грешна,

с теб, любов, аз съм жива.

© Илка Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??