Ти се появи в живота ми като милувка нежна
в този труден за мен период, стопли душата ми замръзнала - снежна...
Ще разтворя сърцето си като черупка на мида,
ще те даря с красота и няма да си отида...
Ще те докосвам, ще те целувам,
ще те обичам и ще те рисувам...
Ще заплета ръце в косите ти,
ще впия поглед в очите ти.
Защото, когато те няма близо до мен,
тъй празно и пусто е всичко,
за теб аз мисля през всеки свой ден,
да си до мен - сърцето ми е в плен...
Ще ми позволиш ли да съм до теб сега и занапред?
© Галина Атанасова Todos los derechos reservados
Не питай, а бъди!!!
Добре дошла и успех!!!