11.04.2010 г., 6:40 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
772 0 1

Ти се появи в живота ми като милувка нежна

в този труден за мен период, стопли душата ми замръзнала - снежна...

Ще разтворя сърцето си като черупка на мида,

ще те даря с красота и няма да си отида...

Ще те докосвам, ще те целувам,

ще те обичам и ще те рисувам...

Ще заплета ръце в косите ти,

ще впия поглед в очите ти.

Защото, когато те няма близо до мен,

тъй празно и пусто е всичко,

за теб аз мисля през всеки свой ден,

да си до мен - сърцето ми е в плен...

Ще ми позволиш ли да съм до теб сега и занапред?

 

© Галина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Ще ми позволиш ли да съм до теб сега и занапред?"
    Не питай, а бъди!!!
    Добре дошла и успех!!!
Предложения
: ??:??