Среднощни вълнения
раждат вечни игри,
цял ден си мислиш
за това, което е останало
в нощта непреживяно,
цял ден си мислиш
за това, което си изпуснал,
и забравяш, че трябва да дочакаш
мига на ПОЛУНОЩНИЯ КОПНЕЖ.
© Мария Todos los derechos reservados