7 jul 2022, 10:19

Любов и щастие 

  Poesía
107 0 0

любов

и щастие —

сърцевината на душата

 

................................................

 

любов

и щастие —

сърцевините на душите

 

................................................

 

любов

и щастие —

душевността и на сърцата

 

................................................

 

любов 

и щастие —

в душите и във висините

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??