Ода за бирата
Бирата студена,
кафява или зелена,
според вкуса на човек,
е напитка лека.
Напитка шумяща,
напълно подходяща,
твърдя с убеждение,
за всяко поколение.
Питие, което всеки,
любител на напитки леки,
иска да си позволи,
страстта си да задоволи.
Напитка лековита
и мен, ако ме питат,
с бирата дори
и СПИН-ът се цери.
© Иван Симеонов Todos los derechos reservados
Готино е!
Наздраве,Иван!