25.07.2011 г., 0:14 ч.

* * * 

  Поезия » Хумористична
524 0 1

Ода за бирата

 

Бирата студена,

кафява или зелена,

според вкуса на човек,

е напитка лека.

 

Напитка шумяща,

напълно подходяща,

твърдя с убеждение,

за всяко поколение.

 

Питие, което всеки,

любител на напитки леки,

иска да си позволи,

страстта си да задоволи.

 

Напитка лековита

и мен, ако ме питат,

с бирата дори

и СПИН-ът се цери.

 

© Иван Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано не ни се налага да изпитаме този Цяр...
    Готино е!
    Наздраве,Иван!
Предложения
: ??:??