16 mar 2012, 23:18

* * * 

  Poesía » Otra
1193 0 10

                                      

                                      Ще си отиде тази зима… знам,

                                      стопявайки заглъхнали простори.

                                      Ще зазвъни капчук необуздан,

                                      небето в синьо пак ще се отвори

 

                                      и с нов живот светът ще натежи.

                                      Ще ми налее слънце във очите

                                      и може би дори ще ми прости

                                      на пролетта докрай, че се обричам…

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??