Ще си отиде тази зима… знам,
стопявайки заглъхнали простори.
Ще зазвъни капчук необуздан,
небето в синьо пак ще се отвори
и с нов живот светът ще натежи.
Ще ми налее слънце във очите
и може би дори ще ми прости
на пролетта докрай, че се обричам…
© Ева Корназова Всички права запазени