*
* *
В лишения животът отминава,
не съм потомка аз на род богат,
е, тази болка някак си успявам
да потуша в безумния ни свят.
Но вихри кални, мразовити
разголват скритата ми плът...
Това не ще простя на никого,
дори в мига към вечния ми път!
© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados