26 sept 2010, 20:00

* * * 

  Poesía
557 0 3

СРЕЩА


Звъни се... отварям, а там, на вратата,
застанала моята стара любов.
Отвори се рана дълбоко в душата.
Защо дошъл си в живота ми нов?

Аз не смятах, че пак ще те срещна.
Бях заровила всичко в прахта,
но в очите ти пламъче блесна
и... от там се показа жарта.

Не! Не искам! Иди си! Не мога!
Просто пътя назад извърви.
Защо след време дошъл си, за бога!
Ти не виждаш, но в мене кърви...

Дълго мислих и много изстрадах.
Всичко свърши, разбираш ли ти?
Свойте сълзи пред друг не показах,
мен и моя живот напусни.

 

АВТОР:Ю.КОВАЧЕВА

© ЮЛИЯ КОВАЧЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??