Ти си тръгна от мен и ме остави сама,
ти искаше от мен само плътта.
Искам да ти кажа, че само теб желая,
но как да го призная, не зная.
Ти не знаеш, че ден и нощ аз по тебе тлея,
ти не знаеш, че аз теб живея, ти отиде си от мен,
но сърцето ми остава в плен.
Душата ми като клен
остава с едничката мисъл за спомен прекрасен, в съня доловен.
С този стих, на теб посветен, искам да кажа, ти единствен си за мен!!!
© Вероника Todos los derechos reservados