25 oct 2013, 20:28

* * * 

  Poesía
340 0 0

Не знам защо, но действаш ми прекрасно

пробуждаш в мен умиращи неща

изпълваш ме със ведрост и наслада

и искам с тебе да съм аз сега.

 

Със нечовешки сили ти да ме докосваш

да топлиш с устни моето лице

да искаш цяла вечер да си с мене

и бавничко туй време да тече.

 

Не знам защо аз също го желая

аз също искам ти да си до мен

аз също като теб изгарям

и искам ти да стоплиш моето сърце.

 

Пипни го моля те със парещата длан

със тънките си пръсти като пианист

свири по моята душа пламтяща

разчувствай я тъй както никой друг преди!

© Истинската Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??