Не знам защо, но действаш ми прекрасно
пробуждаш в мен умиращи неща
изпълваш ме със ведрост и наслада
и искам с тебе да съм аз сега.
Със нечовешки сили ти да ме докосваш
да топлиш с устни моето лице
да искаш цяла вечер да си с мене
и бавничко туй време да тече.
Не знам защо аз също го желая
аз също искам ти да си до мен
аз също като теб изгарям
и искам ти да стоплиш моето сърце.
Пипни го моля те със парещата длан
със тънките си пръсти като пианист
свири по моята душа пламтяща
разчувствай я тъй както никой друг преди!
© Истинската Всички права запазени