17 abr 2007, 20:06

* * * 

  Poesía
640 0 2
Докосваш ме тъй нежно, както никой друг!
Откакто съм с теб, не чувствам студ!
Ти милваш с ласки моето лице,
топлиш с чувства моето сърце!
В душата моя няма вече празнота.
Какво ли не прави с нас любовта!!!

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??