6 feb 2010, 0:21

* * * 

  Poesía » De amor
678 0 0

Целуни ме!

Преди да излетя,

целуни очите ми неверни.

В прегръдката ти задушена,

аз знам - ще отлетя от теб.

И затова те моля, с поглед -

целуни ме!

Нека изгори крилете ми дъхът ти.

И проклет да бъде моят полет,

че от твоите прегръдки ме изтръгна.

Целуни ме…

Преди да излетя,

изброй минутите около нас,

и миговете, и секундите.

Хвани ги всичките и спри ме!

Ще отлетя от теб, ще дишам вятър

и облаци ще прегръщам,

Устремена там - към слънцето,

да ме изгори със своя огън,

като целувката ти тъй далечна и копняна.

…………………………………….

А молих те да ме целунеш.

© Поля Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??