23 ene 2014, 19:50

* * * 

  Poesía
499 0 1

Във "Фейса" той е мой приятел виртуален,                                                                                 но във живота е мъжът реален,                                                                                                     макар че тагва се със статус "необвързан",
с мен този абонат е свързан.                                                                                                
И дебне кой приятел съм добавила,    
разпитва кой е и какво съм правила.                                
Контролира ме, следи ме всъщност,

а той самият не разкрива свойта същност.

При него принципът важи изобщо,

че мойто си е мое, а чуждото е общо.

Която въдицата клъвне да е ясно:

Оплита се във мрежите му тясно.

Така че, мили дами, забравете

и мойто "мило" на мира оставете!

Не гъделичкайте мъжкото му его,

че той е мой и аз съм с него!

Илюзии не си правете, драги, за момчето,

дори звездите да ви сваля от небето,

защото той прекрачва прага в мойта къща,

де факто вечер само мен прегръща.

Не вярвайте на туй, що на стената поства,

че може много нерви да ви коства!

Стилът му винаги е "как си, цветенце прекрасно"...

 Това четете ли, значи е опасно.

От тука извода сами си направете!

Дали пък трябва да се вярва на мъжете?!...      

 

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??