Във "Фейса" той е мой приятел виртуален, но във живота е мъжът реален, макар че тагва се със статус "необвързан",
с мен този абонат е свързан.
И дебне кой приятел съм добавила,
разпитва кой е и какво съм правила.
Контролира ме, следи ме всъщност,
а той самият не разкрива свойта същност.
При него принципът важи изобщо,
че мойто си е мое, а чуждото е общо.
Която въдицата клъвне да е ясно:
Оплита се във мрежите му тясно.
Така че, мили дами, забравете
и мойто "мило" на мира оставете!
Не гъделичкайте мъжкото му его,
че той е мой и аз съм с него!
Илюзии не си правете, драги, за момчето,
дори звездите да ви сваля от небето,
защото той прекрачва прага в мойта къща,
де факто вечер само мен прегръща.
Не вярвайте на туй, що на стената поства,
че може много нерви да ви коства!
Стилът му винаги е "как си, цветенце прекрасно"...
Това четете ли, значи е опасно.
От тука извода сами си направете!
Дали пък трябва да се вярва на мъжете?!...
© Катерина Всички права запазени