13 jul 2023, 11:00

*** 

  Poesía » De amor
192 0 0

Казваш ми: 

Какъв късмет,

да се срещнем случайно,

аз да се влюбя в теб

и ти да се влюбиш в мен!...

Скъпи, 

няма случайности.

Всичко планирах.

От мига на Големия взрив,

още от първия атом,

нашта любов сътворих.

И те чаках.

© Ива ВалМан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??