2 oct 2019, 21:36

... 

  Poesía » Otra
340 1 0

Говори с вятъра,

с вълните спори.

Дали още да чака
или пък греши.

Пише писма,
в бутилки ги слага.
Рисува по брега,
след всяка вълна.

Често сънува,
към някои да плува.
А се събужда,
все на този бряг.

Лунната пътека,
води на далеко.
Утрото заличава
нощният и бяг.


 

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??