2.10.2019 г., 21:36 ч.

... 

  Поезия » Друга
328 1 0

Говори с вятъра,

с вълните спори.

Дали още да чака
или пък греши.

Пише писма,
в бутилки ги слага.
Рисува по брега,
след всяка вълна.

Често сънува,
към някои да плува.
А се събужда,
все на този бряг.

Лунната пътека,
води на далеко.
Утрото заличава
нощният и бяг.


 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??