21 ago 2019, 7:40  

Прогноза за времето 

  Poesía » Otra
283 0 7

Прогнозата за времето върви

по стария ми цветен телевизор.

Типично за ноември, ще вали,

а някъде на юг, ще грее слънце.

 

Красива синоптичка се върти

пред картата от облаци покрита.

Говори нещо за циклон, мъгли,

а блузката ѝ лятна ме разсмива.

 

И трябва да призная не върви

по къси панталони днес да тръгна.

Не лъжат май игривите очи,

ноември дъждотворец не подбира.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??