11 oct 2020, 7:47

60 години Любов 

  Poesía » De amor
240 1 0

Пролетта е с уханието на розите през май

и как благословена е замята като в рай!

Това е времето, когато любовта царува

и всяко същество тя гали и вълнува!

 

Ощастливен с партньорка славеят вълшебно чурулика,

а горе от дърветата радостта му навред блика.

Тук във страстна прегръдка са влюбените двама,

че обич свързва ги младежка, пламенна, голяма!

 

Те нежни думички си шептят и жадно се целуват,

а в душите им забранените желания бушуват!

Сърцата им пленени от сезона романтичен,

в унисон с него трептят с порив еротичен!

 

Телата си един на друг с любов дарили,

те сладострастието за първи път открили!

От тази бурна лудост лежат зашеметени,

притихнали в опиянение и сякаш преродени!

 

Огнената вълна със пълната си хормонална мощ,

повторно ги обля в годежната им августов нощ!

И 60 години красивата им любов продължава

да им дава сили и старините им да огрява!

© Анна Стратева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??