Пролетта е с уханието на розите през май
и как благословена е замята като в рай!
Това е времето, когато любовта царува
и всяко същество тя гали и вълнува!
Ощастливен с партньорка славеят вълшебно чурулика,
а горе от дърветата радостта му навред блика.
Тук във страстна прегръдка са влюбените двама,
че обич свързва ги младежка, пламенна, голяма!
Те нежни думички си шептят и жадно се целуват,
а в душите им забранените желания бушуват!
Сърцата им пленени от сезона романтичен,
в унисон с него трептят с порив еротичен!
Телата си един на друг с любов дарили,
те сладострастието за първи път открили!
От тази бурна лудост лежат зашеметени,
притихнали в опиянение и сякаш преродени!
Огнената вълна със пълната си хормонална мощ,
повторно ги обля в годежната им августов нощ!
И 60 години красивата им любов продължава
да им дава сили и старините им да огрява!
© Анна Стратева Все права защищены