29 may 2010, 15:41

* * * 

  Poesía
451 0 2

Тихо стъпваш и в моя живот

се прокрадваш и аз не усещам

как откъсвам един тежък плод -

с дъх на лято безкрайно горещо.

 

В моя сън се промъкваш дори,

сетивата ми бавно обсебваш,

разпиляваш мойте мечти

и със себе си ги заместваш.

 

И се питам - не е ли шега,

не сънувам ли или се случва -

този миг - точно днес и сега.

... И сърцето ми  с нежност улучваш.

 

 

 

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??