11 oct 2009, 0:18

* * * 

  Poesía
386 0 1

Страхувам се,

че твоята прегръдка

ветровете в мен ще задуши,

а покоят ще ме влудени.

 

Страхувам се,

че твоята целувка

огънят във мен ще угаси,

а студенината ще ме ужаси.

 

Страхувам се,

че твоята любов

животът ми ще промени,

а за това не съм готова,

моля те, прости.

 

Не ме вини, а забрави...

© Микена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??