Страхувам се,
че твоята прегръдка
ветровете в мен ще задуши,
а покоят ще ме влудени.
Страхувам се,
че твоята целувка
огънят във мен ще угаси,
а студенината ще ме ужаси.
Страхувам се,
че твоята любов
животът ми ще промени,
а за това не съм готова,
моля те, прости.
Не ме вини, а забрави...
© Микена Все права защищены