12 oct 2013, 19:21  

* * * 

  Poesía » De amor
466 0 0

Във нощ омайна и безлунна                                  

ще ти говоря нежни думи

за любов... За обич огнена и луда

със страст ще ти редя

слова погубни!...

А ти заспивай...

 

На пръсти ще пристъпвам

покрай теб. Косите ти ще галя

разпилени и ще прегръщам

твойте рамене и ще целувам

устните заспали...

А ти сънувай...

 

Сънувай сън! Сънувай обич!

Сънувай блянове греховни...
Сънувай сън любовен с мен!

 

 

© Димитър Ганев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??