15 mar 2011, 22:48

* * * 

  Poesía » Filosófica
516 0 0

Бял лист - пустиня,
буквите като мираж;
думите са кладенци сухи,
а стиховете - оазис сред дюните...

© Михаил Лазаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??