28 ene 2009, 22:14

* * * 

  Poesía » Versos blancos
417 0 0
                                                                  
                                                               *****


        Аз те сънувах преди да се родиш,
        преди да се откъснеш от плътта ми.
        Видях те в съня си.
        Не ми беше нужна модерна машина
        да ми каже, че теб ще те имам.


       Почувствах те
       преди да те държа в прегръдките си,
       когато ударите на сърцето ми биеха в ритъм с твоето.
       И не ми бяха нужни пророчествата на гадателка,
       аз знаех, че с теб ще сме  свързани завинаги.


      
       Аз те сънувах, мое дете,
       видях те още преди да се родиш!

© Соня Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??