17 mar 2013, 15:50

* * * 

  Poesía » Filosófica
361 0 0

Оцелява, нима това не е най-важното,

нима не е безценно да се пребори със всичко.

А после всеки мисли, че вече е щастлива.

Вгледай се навътре, дълбоко, още повече,

ще чуеш тихото, отчасти мъртво биене на сърцето ù.

Вгледай се в устните, забравили да се усмихват,

и най-вече в очите.

Очите... най-голямото доказателство за болката.

Очите, губещи се в тъгата, научили се да не плачат.

Очите, които гледат света, а всъщност не го виждат.

Очите, които са ослепели.

А всеки казва, че тя е жива...

© Лиляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??