31 mar 2007, 12:58

*** 

  Poesía
683 0 3

Сред шепите на планината броди шепот
от чисти изворни води и меки листи...
Ти пак вървиш превърнат целия във трепет
и носиш цялата природа в свойте мисли.

Преваля лятото, а тук сред планината 
пътеките навсякъде са много стръмни,
но твой е онзи връх, от който по-нататък 
се вижда утрото,в което ще осъмнем.

Преваля лятото, а там сред равнината,
от спорен труд не смогна ти да се огледаш,
но чуваш как над теб прелита ято 
 и вика празникът на твоята победа.
  

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??