Кръста...
Пътя...
Истината...
Понятия!
Абсолютно непознати
говорят ежедневие...
Дните...
Думите...
Чувствата...
Висят!
Във въздуха
няма връщане!
Алтернатива за оцеляване -
ЛЮБОВ!
Адресът не съществува!
Само празен файл
с надпис "Присъствие"...
Как?
© Росица Илиева Todos los derechos reservados
Силно!