Aug 17, 2008, 4:28 PM

* * * 

  Poetry
898 0 4

Кръста...

Пътя...

Истината...

Понятия!

Абсолютно непознати

говорят ежедневие...

Дните...

Думите...

Чувствата...

Висят!

Във въздуха

няма връщане!

Алтернатива за оцеляване -

ЛЮБОВ!

Адресът не съществува!

Само празен файл

с надпис "Присъствие"...

Как?

© Росица Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??