13 dic 2013, 22:52

* * * 

  Poesía
825 2 9

Аз нищо от живота не разбирам
и нищо в този свят не съм видяла,
но ако имах право да избирам,
по старите си стъпки бих вървяла.


И пак ще бъда същия мечтател,
ще вярвам, ще обичам и ще страдам,
ще търся не човек, не брат-приятел,
ръка да подаде, когато падам.


Такава съм, такава ще остана,
животът си мой, макар и кратък,
проскубана, самотна, бяла врана,
сърцето си раздала без остатък.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??