26 oct 2008, 7:41

* * * 

  Poesía » Otra
442 0 1

                                    И тази вечер - мелодия безкрайна.

                                    Угасва всяка звезда в препълненият  пепелник.

                                    Чаша кафе, дим от цигари, среща на погледи и нашата

                                                                                                           безценна тайна!

                                    С любов ще бъде пазена в сърцето век след век.

                                    И не събирай сълзите си в душата -

                                     Момиче на моята Първа Пролет, бъди дъга.

                                     Аз виждам в твоя поглед да изгрява Слънцето

                                     на хилядите слънца!

                                 

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Момиче на моята Първа Пролет, бъди дъга.
    Аз виждам в твоя поглед да изгрява Слънце
    на хилядите слънца!


    Разкошно е наистина!!!Адски харесах!
    ПОЗДРАВ и

Propuestas
: ??:??