И тази вечер - мелодия безкрайна.
Угасва всяка звезда в препълненият пепелник.
Чаша кафе, дим от цигари, среща на погледи и нашата
безценна тайна!
С любов ще бъде пазена в сърцето век след век.
И не събирай сълзите си в душата -
Момиче на моята Първа Пролет, бъди дъга.
Аз виждам в твоя поглед да изгрява Слънцето
на хилядите слънца!
© Петко Петков Всички права запазени
Аз виждам в твоя поглед да изгрява Слънце
на хилядите слънца!
Разкошно е наистина!!!Адски харесах!
ПОЗДРАВ и