13 sept 2012, 22:50

* * * 

  Poesía » Filosófica
367 0 1

За да си щастлив, не ти е нужно нищо,

нито слава и пари.

Щастието - то е в утрото лъчисто,

което никога не спира да блести.

 

За да видиш мечтите си във синьо

и усетиш червеното в кръвта,

не са ти нужни дори и тези капки лепкаво мастило

върху отдавна избелелите ми чернова.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??