За да си щастлив, не ти е нужно нищо,
нито слава и пари.
Щастието - то е в утрото лъчисто,
което никога не спира да блести.
За да видиш мечтите си във синьо
и усетиш червеното в кръвта,
не са ти нужни дори и тези капки лепкаво мастило
върху отдавна избелелите ми чернова.
© Росица Димова All rights reserved.
може би е "избелялата ми чернова"