13.09.2012 г., 22:50 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
366 0 1

За да си щастлив, не ти е нужно нищо,

нито слава и пари.

Щастието - то е в утрото лъчисто,

което никога не спира да блести.

 

За да видиш мечтите си във синьо

и усетиш червеното в кръвта,

не са ти нужни дори и тези капки лепкаво мастило

върху отдавна избелелите ми чернова.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??