11 may 2007, 23:49

* * * 

  Poesía
461 1 0
 

Не се надявам да ме обичаш както преди.

Не се надявам да имаш нужда от мен.

Не се надявам аз за нищо, разбери!

Само се надявам да се чуем някой ден.

 

Ти ще заминеш, зная това.

Отдавна свиквам с тази мисъл.

Не искам след влака да махам с ръка.

Не искам всичко да загуби смисъл.

 

Не искам раздяла, но имам ли избор, кажи?!

Ти си решила с него да бъдеш и там.

А не мога да те спра - така боли!

Ще  го преживея ли дори не знам.

 

Където и да бъдеш - дали сама или желана -

аз ще съм до теб със любовта си.

Каквато и да бъдеш - истина или измама -

аз ще бъда твоя във съня си.

© Анита Кирякова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??