13 jul 2007, 22:42

* * * 

  Poesía
477 0 0

Любовта е сляпа, като птица без крила,
заслепен от чувството вълшебно,
не усещаш колко болка ще ти донесе.
И мъката болезнена ще горчи в живота ти нещастен
и не знаеш как да се измъкнеш от този ад...

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??