22 oct 2009, 1:02

* * * 

  Poesía » De amor
474 0 2

Беше отдавна, когато те срещнах,
свенливо към тебе вдигах очи,
но смелост тебе да заговоря,
така аз, знай, и не проявих!

Винаги плах съм бил със жените,
май затова и вечно съм сам,
но нищо май не мога да сторя,
такъв съм роден, такъв ще умра!

Знам, че е късно май да съм с тебе,
предполагам, че ти не си и сама,
какво ми остава, освен да линея,
и бавно да гасна в таз самота!

Ако греша, моля, кажи ми,
не ме  оставяй аз да тъжа,
чувствата мои ти приеми ги,
ако ли не, по-добре да умра!

Пиша това със сълзи в очите,
знам, че нехаеш ти за това,
аз мъж съм... но сърцето е меко,
и бавно вехне мойта душа!

© Самотен Самотник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми изповедния ти тон, но може да поизчистиш някои от повторенията...Като цяло, замисълът е много хубав!Дано посланието ти достигне до когото трябва.Поздрав!
  • Ники, стихотворението ти е хубаво, но трябва да го ошлайфаш,да го
    поогладиш. Ще чакам следващото! ПОЗДРАВ!
Propuestas
: ??:??