Искам те
1 Искам да съм с теб,
само само с теб
аз сега в тоз час,
но без да съм пас.
2 Да погледна в твоите очи
и да разбера какъв си всъщност ти.
Дали ме лъжеш сега?
Не знам това, но ще разбера.
3 Ти беше с нея там,
а казваш, че бил си сам.
Не прикривай истината пак,
за да не стана твой враг.
4 Дали това съм аз?
Може да имаш шанса да узнаеш,
но без да се колебаеш!
5 Не губи ценно време,
часовникът тиктака и тебе чака.
Не се смущавай, а решавай.
6 Хайде, давай по същество -
аз нямам време да крия нищо.
Както правиш ти сега,
а дали печелиш от това?
7 Но не изпускай шанса си сега,
защото може да имаш само това.
Задоволи се с него ти
и за друго не мисли.
© Вики Todos los derechos reservados