12 июн. 2010 г., 13:38

* * * 

  Поэзия » Любовная
441 0 1

      Искам те

1    Искам да съм с теб,
      само само с теб
      аз сега в тоз час,
      но без да съм пас.

2   Да погледна в твоите очи
     и да разбера какъв си всъщност ти.
     Дали ме лъжеш сега?
     Не знам това, но ще разбера.

3   Ти беше с нея там,
     а казваш, че бил си сам.
     Не прикривай истината пак,
     за да не стана твой враг.

Дали това съм аз?
    Може да имаш шанса да узнаеш,
    но без да се колебаеш!

 5 Не губи ценно време,
   часовникът тиктака и тебе чака.
   Не се смущавай, а решавай.
 
 6 Хайде, давай по същество -
   аз нямам време да крия нищо.
   Както правиш ти сега,
   а дали печелиш от това?

 7 Но не изпускай шанса си сега,
   защото може да имаш само това.
   Задоволи се с него ти
   и за друго не мисли.


© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??