19 may 2011, 7:38

* * * 

  Poesía » De amor
502 0 0

В чакалнята на твоето сърце


В чакалнята на твоето сърце
седя и чакам от години,
а ти летиш с фалшиви ветрове
и все не стигаш небесата сини.

До мен приседнала е Любовта
с целувки, с ласки  във ръце,
лицето ù излъчва доброта
и в силна обич времето расте.

Седим и чакаме реда...
Кога ли тръпката при нас ще спре?
Кога ли ще отвориш тежката врата
да влезем в твоето сърце...


18.05.2011г.

© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??