19 мая 2011 г., 07:38

* * * 

  Поэзия » Любовная
558 0 0

В чакалнята на твоето сърце


В чакалнята на твоето сърце
седя и чакам от години,
а ти летиш с фалшиви ветрове
и все не стигаш небесата сини.

До мен приседнала е Любовта
с целувки, с ласки  във ръце,
лицето ù излъчва доброта
и в силна обич времето расте.

Седим и чакаме реда...
Кога ли тръпката при нас ще спре?
Кога ли ще отвориш тежката врата
да влезем в твоето сърце...


18.05.2011г.

© Лидия Сиркавара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??